Τρόποι Αποστολής

fantasticaroma all over greece

Σε κάθε σημείο της Ελλάδος & της Κύπρου

Από την Γαύδο μέχρι το Διδυμότειχο και από το Καστελόριζο μέχρι τους Οθωνούς… εγγυόμαστε πλήρη, άρτια και άμεση αποστολή όλων των επιλεγμένων αρωματικών ειδών από το ηλεκτρονικό μας αρωματοπωλείο.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρείες καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και την Κύπρο. Για αποστολές σε λοιπές χώρες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Εταιρείες Ταχυμεταφορών

Την τρέχουσα περίοδο οι εταιρίες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα – Πόρτα) η ACS Courier και η Speedex για την αποστολή της πλειοψηφίας των δεμάτων. Παρόλα αυτά κατόπιν απαίτησης του πελάτη δύναται να μεταβληθεί η εταιρεία ταχυμεταφορών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Σημειώνεται ότι το μεταφορικό κόστος σε αυτήν την περίπτωση είναι διαφορετικό και εξαρτάται από την επιθυμητή εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε κάθε παρόμοια περίπτωση και πριν οποιαδήποτε αποστολή η εταιρεία θα έλθει σε επικοινωνία με τον πελάτη.

Για την Κύπρο η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι η ACS Courier.

Χρόνοι Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης μεταβάλλεται αναλόγως τη γεωγραφική θέση του παραλήπτη, παρόλα αυτά η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε παραγγελία να παραδίδεται προς αποστολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας (ήτοι εντός 24 ωρών) από την λήψη της παραγγελίας. Εάν η περιοχή παράδοσης είναι σε αστικό κέντρο, η παράδοση ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών.

Για την Κύπρο, ο χρόνος παράδοσης επηρεάζεται από αρκετούς περαιτέρω παράγοντες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα καιρικά φαινόμενα που οφείλουν να επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων, με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνεργάζεται η ACS Courier. Επομένως, ο χρόνος παράδοσης μεταβάλλεται αναλόγως την χρονική περίοδο, αλλά η ACS Courier έχει ενημερώσει ότι ο μέσος χρόνος παράδοσης θα είναι από πέντε (5) έως δώδεκα (12) εργάσιμες ημέρες.

Covid

Κατά την περίοδο διαχείρισης και αντιμετώπισης της πανδημίας Covid, οι εταιρείες ταχυμεταφορών κλήθηκαν να εκτελέσουν πολλαπλάσιες των δυνατοτήτων τους παραγγελίες. Από δημοσιεύματα τύπου διαπιστώσαμε ότι όλες οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν κατάφεραν να τηρήσουν τους χρόνους παράδοσης που κατά κανόνα εγγυώνται. Στο πλαίσιο αυτό, οι χρόνοι παράδοσης των δεμάτων αναπροσαρμόζονται καθημερινά, αναλόγως τις απρόβλεπτες δυσκολίες των εταιρειών ταχυμεταφοράς.

Μεταφορικά έξοδα

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών και οι μεταφορικές εταιρείες για να διαφυλάξουν την ταχύτητα και την ποιότητα των μεταφορών επιβάλλουν χρεώσεις, οι οποίες μετακυλίονται στον τελικό καταναλωτή, με την προσθήκη των μεταφορικών εξόδων πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Επιδιώκοντας να διατηρούμε όσο το δυνατόν χαμηλότερα αυτές τις χρεώσεις, τα μεταφορικά έξοδα για την Ελληνική επικράτεια κυμαίνονται από 2,7€ έως 6,6€, αναλόγως την περιοχή παράδοσης (Δυσπρόσιτα ή ΜΗ δυσπρόσιτα σημεία), ενώ τα μεταφορικά έξοδα για την Κύπρο ανέρχονται σε 9,9€ ανεξαρτήτως περιοχής παράδοσης.

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά έξοδα

Ωστόσο, με αρωματικές επιλογές που ξεπερνούν τα 45€ προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά έξοδα για αποστολή σε όλη την Ελλάδα δίχως καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών εξόδων.

Αποστολές παραγγελιών με ιδιαίτερα αυξημένο όγκο ή αυξημένο βάρος (άνω των 8 κιλών) εκτελούνται κατόπιν προγενέστερης συνεννόησης με τον πελάτη και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν μέσω πρακτορείου μεταφορών, ενώ η χρέωση γίνεται ομοίως κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Αναμένουμε να γνωρίσετε την ποιότητα των αρωματικών μας ειδών,

FantasticAromaTeam