Μυστικά

Ποιά είναι τα πιο αισθησιακά και δημοφιλή γυναικεία αρώματα που προτιμούν οι άντρες;

Αν αναρωτιέσαι και εσύ ποιο γυναικείο άρωμα θα τον μαγνητίσει και θα τον κάνει να μην ξεκολλά από πάνω σου συνέχισε να διαβάζεις!

Επειδή οι άντρες δύσκολα μας ακολουθούν όταν κάνουμε τα ψώνια μας και ακόμη πιο δύσκολα μπαίνουν σε αρωματοπωλεία χύμα αρωμάτων για να επιλέξουμε το άρωμα που μας αρέσει. Επειδή δε βρίσκονται κοντά μας τη στιγμή της επιλογής και έτσι πάντα μένουμε με την απορία και τις βασανιστικές σκέψεις του τύπου: «Άραγε θα του αρέσει αυτό το άρωμα;», «Λες να νιώσει δυσανασχέτηση το αγόρι, το ταίρι, ο σύζυγος, το φλερτ μου;», «Είναι αυτό το κατάλληλο άρωμα για να τον κερδίσω;», «Άραγε αυτό που διάλεξα αποτελεί μια καλή επιλογή για να μείνω στη μνήμη του;»…

Γι’ αυτό λοιπόν δεν υπάρχει πια λόγος να ανησυχείς!

Η Fantastic Aroma γνωρίζοντας τους ενδοιασμούς της εκάστοτε γυναίκας διεξήγαγε μια έρευνα για εσένα! Αναζητήσαμε 100 άντρες ηλικίας 20-40 ετών για να μας δώσουν τις απαντήσεις που η κάθε γυναίκα αποζητά!

Ποιο άρωμα ελκύει περισσότερο τους άντρες; Ποια θεωρούν αισθησιακά αρώματα για να τα επιλέξω; Τι αρωματικές νότες να προτιμήσω;

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΧΥΜΑ fantasticaroma

Η πορεία της έρευνας κράτησε περίπου 2 μήνες και απαρτίστηκε από 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο έπρεπε οι ερωτηθέντες να μυρίσουν και να επιλέξουν ανάμεσα στα πλέον εμπορικά επώνυμα αρώματα, τα 10 που θα τους άρεσε να φορούν οι σύντροφοί τους. Τους ζητήσαμε να επιλέξουν εκείνα τα οποία όταν τα μύριζαν τους ανέβαζαν τη διάθεση και τους έκαναν να νιώθουν όμορφα! Οι ερωτηθέντες επέλεξαν την τελική 10άδα και στο δεύτερο στάδιο έπρεπε να τα βαθμολογήσουν με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, τοποθετώντας τα με σειρά προτίμησης.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί η τεχνική δυσκολία που αντιμετωπίσαμε καθότι μυρίζοντας αρκετά αρώματα χανόταν η ένταση της όσφρησης και μύριζαν όλα το ίδιο. Έτσι είχαμε εξοπλιστεί με φρέσκους κόκκους καφέ, οι οποίοι έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν την όσφρηση μας εισπνέοντας τους! (Δοκίμασε το και εσύ αν πας να επιλέξεις άρωμα, εισέπνευσε μια βαθιά αναπνοή από κόκκους καφέ μετά τη δοκιμή 3-4 αρωμάτων και η όσφρησή σου θα είναι και πάλι καθαρή να δοκιμάσει άλλα 3-4 αρώματα!).  Η έρευνα ολοκληρώθηκε τέλη Δεκέμβρη και η Fantastic Aroma είναι έτοιμη να σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα!

Top 10 ΑΡΩΜΑΤΩΝ:

10) Τη 10η θέση καταλαμβάνει το άρωμα Euphoria του οίκου Calvin Klein που συγκέντρωσε 250 πόντους.

9) Το άρωμα Gaultier Classic έρχεται 9ο στη σειρά προτίμησης των αντρών συγκεντρώνοντας 350 πόντους.

8) Το νέο άρωμα Boss The Scent του οίκου Hugo Boss ήρθε για να σαγηνεύσει το αρσενικό φύλο παρελαύνοντας στην 8η θέση και συγκεντρώνοντας 480 πόντους.

    

7)  Αγαπημένο από αρκετό γυναικείο πληθυσμό το άρωμα Gucci Rush κατατάχθηκε στην 7η θέση και συγκέντρωσε 640 πόντους.

6) Το άρωμα της 6ης θέσης αποτέλεσε έκπληξη καθώς αναμέναμε να βρίσκεται σε καλύτερη σειρά προτίμησης. Ο λόγος για το Narciso for her (pink bottle) , του οίκου Narciso Rodriguez το οποίο συγκέντρωσε 760 πόντους.

5) Στην 5η θέση το πολυαγαπημένο και πολυφορεμένο άρωμα της Lancome, La Vie est Belle δικαίως ανήκει στα αρώματα finalist με συνολική βαθμολογία τους 790 πόντους.

4) Ακολουθεί το υπέρκομψο άρωμα Armani Code του ομώνυμου οίκου, καταφέρνοντας να συγκεντρώνει 810 πόντους.

3) Στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το καθηλωτικό άρωμα Manifesto του οίκου Υves Saint Laurent με βαθμολογία 870 πόντους.

2) Στο μεσαίο σκαλί ανέβηκε το πασίγνωστο Hypnotic Poison του οίκου Dior κοντράροντας με το άρωμα που κατέλαβε εν τέλει την 1η θέση. Το αγαπημένο Hypnotic σύλλεξε 880 πόντους και έμεινε στη 2η θέση με μια μηδαμινή διαφορά πόντων από το άρωμα που κέρδισε.

1) Μεγάλος νικητής είναι ο οίκος Υves Saint Laurent με το αισθησιακό άρωμα Black Opium, το οποίο κονταροχτυπήθηκε αρκετά με το Hypnotic και εν τέλει στέφθηκε νικητήριο με την ευτελή διαφορά των 10 μόλις πόντων. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε είναι 890 πόντοι, που σημαίνει ότι 89 στους 100 άντρες το βαθμολόγησαν με Άριστα 10!

Λίγα λόγια για το Top 10:

Παρατηρώντας τις νότες των πιο αισθησιακών και δημοφιλών γυναικείων αρωμάτων που απαρτίζουν τη λίστα των 10 finalist καταλήξαμε στο εξής ασφαλές συμπέρασμα!

Στα αρώματα που προτιμά το αρσενικό φύλο κυριαρχεί η βανίλια, το σανταλόξυλο, το μέλι, το αμύγδαλο, το κακάο, ο κέδρος και το κεχριμπάρι! 7/10 αρώματα του Top 10 περιέχουν βανίλια ενώ τα μισά (5/10) περιέχουν σανταλόξυλο!

Άρα για να πετύχεις το σκοπό σου και να σαγηνεύσεις το απόλυτο αρσενικό προτίμησε αρώματα με γλυκές νότες. Τα αρώματα αυτά έχουν ως απώτερο σκοπό τους να σε κάνουν να δείχνεις και να φαίνεσαι ακόμη πιο γλυκιά και θελκτική! Ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αυτό-εικόνα σου και αυτό εξωτερικεύεται στον άντρα που σε συνοδεύει αλλά και σε όλο σου τον περίγυρο! Μη ξεχνάς ότι είμαστε αυτό που νιώθουμε.. Νιώσε μοναδική φορώντας το υπερενισχυμένο χύμα άρωμα σου, περπάτησε με αέρα αυτοπεποίθησης και άσε τους άλλους να παραμιλούν για την ομορφιά που πηγάζει από μέσα σου!

Tip:

Το website www.fantasticaroma.com δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει στην επιλογή του αρώματος σου, καθώς στην αναζήτηση της αρχικής σελίδας μπορείς απλά να γράψεις τη λέξη «βανίλια» και θα εμφανιστούν τα αρώματα που περιλαμβάνουν τη νότα της βανίλιας!

Βρες το άρωμα που ψάχνεις σε απίστευτη ποιότητα και διάρκεια!

 

FantasticAroma Logo