Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχουν αποxωρήσει ακόμα τα προϊόντα από την επιχείρηση μας.

Απαιτείται τηλεφωνική κλήση στο 6972604233 ή 2311298375, όπου ένας από τους συνεργάτες μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Επιστροφή προϊόντων με αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων

Εάν ο πελάτης το επιθυμεί, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων και της αντίστοιχης επιστροφής χρημάτων.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτά βρίσκονται στην αρχική – εργοστασιακή τους κατάσταση.

Το αίτημα για επιστροφή προϊόντων πρέπει να γίνεται μέσα σε πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους, με τηλεφωνική κλήση στο 6972604233 ή 2311298375 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε τρεις (3) έως επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων από την επιχείρηση μας.

Τα μεταφορικά έξοδα αποστολής και επιστροφής των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Συγκεκριμένα ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα της αρχικής αποστολής και ισόποσα με τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής. Επίσης, εάν είχε επιλεχθεί ως μέθοδος πληρωμής Αντικαταβολή ή Paypal, τα εν λόγω επιπλέον κόστη βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και δεν επιστρέφονται.

Υπενθυμίζεται ότι τα μεταφορικά έξοδα προσαρμόζονται αναλόγως την επιλεγμένη εταιρεία ταχυμεταφορών και τη γεωγραφική θέση του πελάτη. Επομένως, τα μεταφορικά έξοδα της αρχικής αποστολής και ισόποσα τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής μπορούν να εξαχθούν από το Καλάθι και το Ταμείο της ιστοσελίδας μας.

Προσοχή. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέψουν στην ίδια ασφαλής συσκευασία αποστολής και ιδίως με χρήση περιτυλίγματος νάιλον με φούσκες (bubble) για να αποφευχθούν καταστροφές κατά την επιστροφή.

Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών με προφορική δήλωση για χρέωση παραλήπτη και με στοιχεία παραλήπτη τα στοιχεία της επιχείρησης μας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνούσε τα 45€ και δεν επιβαρύνθηκε με έξοδα αποστολής, τα μεταφορικά έξοδα αποστολής και επιστροφής θα υπολογιστούν αθροιστικά και εξ’ ολοκλήρου και θα αφαιρεθούν από το τελικό ποσό πριν την επιστροφή χρημάτων. Επίσης, εάν είχε επιλεχθεί ως μέθοδος πληρωμής Αντικαταβολή ή Paypal, τα εν λόγω επιπλέον κόστη βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και δεν επιστρέφονται.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα αρχικά συνοδευτικά έγγραφα της παραγγελίας.

Σημειώνεται ότι κατά την επιστροφή των προϊόντων, με την παράδοση στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα πρέπει να σας χορηγηθεί ο αριθμός αποστολής του επιστρεφόμενου δέματος. Παρακαλούμε διατηρήστε τον σχετικό αριθμό διαθέσιμο.

Με την παραλαβή των προϊόντων από την επιχείρηση μας, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της συσκευασίας και των περιεχομένων και θα ενημερωθείτε άμεσα για το τελικό ποσό της επιστροφής χρημάτων.

Επιστροφή & Αντικατάσταση Προϊόντων λόγω λάθους

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε).

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή & η αντικατάσταση είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα fantasticaroma.com.
3. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν ή με οποιοδήποτε άλλο κατόπιν συμφωνίας.

Διαδικασία επιστροφής & αντικατάστασης:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας στα 6972604233 ή 2311298375 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και τον κωδικό του προϊόντος.

2. Είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής viber στο 6972604233, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα κατά την επικοινωνία μας μαζί σας και να σας επιβεβαιώσουμε την αποδοχή της επιστροφής.

3. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέψουν στην ίδια ασφαλής συσκευασία αποστολής και ιδίως με χρήση περιτυλίγματος νάιλον με φούσκες (bubble) για να αποφευχθούν καταστροφές κατά την επιστροφή.

4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που θα σας υποδείξουμε κάνοντας χρήση του κωδικού πελάτη που θα σας υποδείξουμε και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν την επιχείρηση μας.

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα Αντικαταβολής ή Paypal επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, όπως μνημονεύεται διεξοδικά παραπάνω.