5 Μέθοδοι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας αρωματοπωλείο δέχεται ποικίλες μεθόδους πληρωμής. Ειδικότερα, γεμίζοντας το καλάθι σας και φθάνοντας στο ταμείο, αναλόγως με τη γεωγραφική σας περιοχή, θα σας παρουσιαστούν οι κάτωθι μέθοδοι πληρωμής:

1) Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα.

Το κατάστημα μας δέχεται Mastercard, Visa ή Maestro κάρτες οποιασδήποτε τράπεζας. Η κάρτα σας μπορεί να είναι πιστωτική (credit card) ή και χρεωστική (debit card). Η πληρωμή διεκπεραιώνεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς που συνεργαζόμαστε. Σημειώνεται ότι δεν χρειάζεται η κάρτα σας να είναι της τράπεζας Πειραιώς. Επίσης, δεν υφίστανται επιβαρύνσεις για την χρήση της κάρτας σας εάν δεν είναι της τράπεζας Πειραιώς.

3D Secure της τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στην επιχείρησή μας τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι υπηρεσίες αυτές πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής (πιστωτικών, χρεωστικών ή επώνυμων προπληρωμένων καρτών), όταν εκτελούν συναλλαγές στο e-shop μας. Με αυτό το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, οι υπηρεσίες 3D-Secure θωρακίζουν περαιτέρω την επιχείρησή μας από αμφισβητήσεις συναλλαγών και το ρίσκο που αυτές συνεπάγονται.

Η πιστοποίηση της πληρωμής κάνει τις αγορές μέσω διαδικτύου περισσότερο ασφαλείς, τόσο για τους αγοραστές όσο και για την επιχείρηση δημιουργώντας ένα ασφαλές κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία 3D Secure στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε καταχωρήστε σωστά τα στοιχεία χρέωσης της παραγγελίας σας (όνομα και επώνυμο), ώστε να ταυτίζονται με το όνομα κατόχου της κάρτας σας.

2) Τραπεζική μεταφορά.

Πραγματοποιήστε τραπεζική μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό (Πειραιώς, Εθνική ή Eurobank). Εάν επιλέξετε αυτήν την μέθοδο, θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Μπορείτε να επιλέξετε τον τραπεζικό λογαριασμό που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά (e-banking κάποιας τράπεζας ή μέσω εφαρμογής κάποιας τράπεζας), είτε με φυσικό τρόπο σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας. Παρακαλούμε να μνημονεύσετε στην αιτιολογία συναλλαγής, το ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στην παραγγελία, για να ταυτοποιήσουμε την πληρωμή με την παραγγελία. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να γίνει η εκκαθάριση του ποσού σε λογαριασμό μας.

Σημειώνεται ότι κατά την τραπεζική μεταφορά χρημάτων προς τραπεζικό λογαριασμό μας από μη συνεργαζόμενη τράπεζα (δηλαδή εκτός της Πειραιώς, της Εθνικής ή της Eurobank), η τράπεζα σας επιβάλλει επιπλέον χρέωση για την αποστολή του σχετικού εμβάσματος, την οποία οφείλετε σε κάθε περίπτωση να επιλέξετε να επιβαρυνθείτε αποκλειστικά εσείς.

3) Αντικαταβολή.

Πληρωμή κατά την παράδοση. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται σε 1,90€. Προτιμήστε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής για την απαλλαγή από την επιπλέον χρέωση της αντικαταβολής.

4) Πληρωμή στο κατάστημα της FantasticAroma.

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 62. Διασταύρωση με 28ης Οκτωβρίου (50μ από το Goethe-Institut).
Ωράριο καταστήματος (εκτός εορταστικών ωραρίων):
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 10:00-15:00,
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10:00-14:00 & 17:30-21:00.

5) Paypal.

Πληρωμή με χρήση του Paypal λογαριασμού σας. Το κόστος χρήσης Paypal ανέρχεται σε μία ποσοστιαία επιβάρυνση 3,4% επί της αξίας της αγοράς προσθέτοντας ένα σταθερό κόστος της τάξης των 0,35€. Τα εν λόγω έξοδα χρεώνει η εταιρεία Paypal για την χρήση των υπηρεσιών της, σύμφωνα και με τους όρους χρήσης της.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική θέση της περιοχής παράδοσης, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην παρουσιάσει ορισμένες μεθόδους πληρωμής, ώστε να είναι ευκολότερη η ορθή επιλογή μεθόδου πληρωμής.

FantasticAromaTeam