Προσφορά!

Καστορέλαιο (καλλυντικό έλαιο)

2,9017,50

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Το Καστορέλαιο (Castor oil) είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ωμέγα-9 λιπαρά οξέα τα οποία περιλαμβάνουν αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Είναι δημοφιλές για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματικών παθήσεων όπως η ακμή καθώς και για τις ενυδατικές του ιδιότητες επειδή μπορεί να «κλειδώσει» την υγρασία της επιδερμίδας και να εμποδίσει την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της. Η δράση του είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο βαθύ καθαρισμό του σμήγματος. Έχει επίσης μεγάλη στιλπνότητα, έτσι ώστε να προσδίδει μια πλούσια γυαλάδα και λάμψη στα μαλλιά. Εφαρμόστε σε όλο το σώμα, στα μαλλιά, ακόμη και στις βλεφαρίδες και απολαύστε τις μοναδικές καλλυντικές του ιδιότητες.

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα Καλλυντικού Ελαίου

,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Καστορέλαιο (καλλυντικό έλαιο)”